Devonshire Square

Design. Build.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

SIZE

3,000 sq ft

Industry

CAT A Landlord works

timeframe

4 weeks

See Live Project

Following the instruction of a Category A refurbishment for three floors within a prestigious building in Liverpool Street, The Workplace Partner worked closely alongside the managing agent to design and build an appealing space that would help attract future tenants. The space hadn’t been refurbished in many years and was suffering from a tired and outdated look.

We completed a full redecoration of the units to bring the space back to life, including new flooring, tea points and lighting, using neutral tones throughout to appeal to a variety of businesses. The communal reception area was reimagined, with a sparkly new LED chandelier installed to transform a dark space into a well-lit, welcoming entrance. The existing entrance doors were fitted with glass panels, letting natural light stream back in.

The space was delivered on time and on budget, allowing the managing agent to put it back on the market and work their magic. We wish them all the best, and look forward to future building refurbishments with them.