Hearst

Detail. Build.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

SIZE

30,000 sq ft

Industry

Global media & information

timeframe

12 weeks

See Live Project

Scope of works

The Workplace Partner has delivered an award-winning fit out for the prestigious international publishing firm, House of Hearst. Recognised by the Royal Institute of British Architects (RIBA) as “the future of work”, the project spans three floors and has sustainable principles and biophilia built into the heart of its design.

The space was designed to support movement, provide designated collaborative areas, and solo work options – all within a bespoke look and feel. Old materials were repurposed where possible, with existing plywood reused for all the new plant troughs.

Lush greenery is visible from almost every sightline across the floors, creating a beautifully balanced workplace with a strong connection to nature.  

Thanks to meticulous planning, The Workplace Partner delivered the project during an eight-week period. Feedback from our client and their people has been overwhelmingly positive, with teams enjoying their new and improved way of working.

Credit: Design – Ruff Architects

Photography – Rob Parrish